Pesto Stuffed Mushrooms with Feta Cheese
11 Gennaio 2023Preheat the oven at 190 C / 380 F Clean the mushrooms well by wiping them with a moist paper towel. Remove the stalks gently so you do not break the mushrooms Using a teaspoon carefully scrape off the gills to create more space (inside of the mushroom caps). Chop the mushrooms stalks finely Line a baking tray with Aluminium foil for easy cleanup. Coat the foil with olive oil to prevent the mushrooms from sticking. Then lightly coat the mushroom caps with olive oil. This will prevent them from drying out. In a mixing bowl add all the filling ingredients Chopped mushrooms stalks. garlic, pesto, sour cream – combine well. Add chopped herbs and grated cheeses Then add the breadcrumbs Season with salt and Pepper to taste (use less salt as the cheese is salty) Gently stuff the mushroom cavity with the prepared filling. Place them on the baking tray. Drizzle with remaining Olive Oil Top with mushrooms with the Mozzarella cheese. Bake for about 20 minutes. Garnish with fresh herbs.
Traduzione in Italiano:
Preriscalda il forno a 190 C / 380 F, pulire bene i funghi pulirli con un tovagliolo di carta umida. Rimuovi delicatamente gli steli in modo da non rompere i funghi usando un cucchiaino di graffiare con cura le branchie per creare più spazio (all’interno dei tappi dei funghi). Tritare gli steli dei funghi rivestiti finemente una teglia con un foglio di alluminio per una facile pulizia. Rivestire il foglio con olio d’oliva per impedire ai funghi di attaccarsi. Quindi ricoprire leggermente i tappi di funghi con olio d’oliva. Ciò impedirà loro di seccarsi. In una ciotola aggiungi tutti gli ingredienti di ripieno gambi di funghi tritati. aglio, pesto, panna acida – combina bene. Aggiungi erbe tritate e formaggi grattugiati, quindi aggiungi la stagione del pangrattato con sale e pepe a piacere (usa meno sale poiché il formaggio è salato) riempi delicatamente la cavità dei funghi con il ripieno preparato. Mettili sul vassoio da forno. Irrorare con il restante cima dell’olio d’oliva con funghi con la mozzarella. Cuocere per circa 20 minuti. Guarnire con erbe fresche.