Raspberry Pavlova Ice Cream no churn
11 Gennaio 2023Place raspberries in a saucepan with the sugar, lemon juice, and salt. Divide the water into two. Pour half with the fruit and the other half into the cornstarch/cornflour. Heat the fruit on low to medium until sugar is dissolved. Add the cornstarch mixture – ensure it is well combined. Continue to cook on low until the mixture is glossy. Let cool completely. Whip cream until almost stiff peaks. Add the condensed milk and mix a minute more to combine. Add the meringues – combine well. Pour &frac13 of the meringue mixture into the ice cream container. Top that with &frac13 of the cooled raspberry filling. Pour some more of the remaining meringue mixture. Then, top with more raspberry filling until you have used up both the mixtures. Freeze for at least 6 hours or overnight, preferably overnight. For the creamiest ice cream, thaw for at least 10 min before you scoop.
Traduzione in Italiano:
Metti i lamponi in una casseruola con zucchero, succo di limone e sale. Dividi l’acqua in due. Versare la metà con il frutto e l’altra metà nell’amido di mais/mais. Scaldare il frutto a basso a medio fino a quando lo zucchero è sciolto. Aggiungi la miscela di amido di mais: assicurati che sia ben combinato. Continua a cuocere in basso fino a quando la miscela è lucida. Lasciami raffreddare completamente. Frusta la crema fino a picchi quasi rigidi. Aggiungi il latte condensato e mescola un minuto in più per unire. Aggiungi le meringhe: combina bene. Versare e FRAC13 della miscela di meringa nel contenitore del gelato. Toplo con e FRAC13 del ripieno di lampone raffreddato. Versare un po ‘di più della miscela di meringa rimanente. Quindi, top con più riempimento di lampone fino a quando non hai esaurito entrambe le miscele. Congelare per almeno 6 ore o durante la notte, preferibilmente durante la notte. Per il gelato più cremoso, scongelare per almeno 10 minuti prima di raccogliere.