Roasted Red Peppers Goat Cheese Crostini Antipasti
11 Gennaio 2023Preheat the oven to 200 C / 390 F. Wash red peppers. Cut in half, remove stalk, seeds and any white trimmings. Brush peppers lightly with olive oil. Place skin side facing up on an aluminum foil lined baking tray. Roast for about 25 minutes when it’s soft and the skin is all charred. Remove from oven and wrap the aluminum foil from the baking tray around peppers. This will retain the steam and help clean the peppers. After ten minutes – open the foil and remove all charred skin. You can wash the red peppers if the charred skin bothers you but I prefer not to. Roughly chop them into long slices. Place the roasted peppers in a bowl, add the balsamic vinegar and olive oil – stir well to marinate. Keep the marinated roasted peppers in a warm place until you are ready to serve. Or keep them in the fridge for a couple of days. They do taste delicious cold. Close to serving time, cut the baguette at an angle into slices, not too thin or thick. Brush them with either olive oil or the liquid from the peppers (which is now flavored with roasted red peppers, balsamic and olive oil). Toast them or broil them in a hot oven for 2 minutes. Top them with the marinated roasted red peppers. Crumble the goat cheese on top. Garnish with a cilantro or any fresh herb. Enjoy!
Traduzione in Italiano:
Preriscalda il forno a 200 C / 390 F. Wash Red Peperoni. Tagliare a metà, rimuovere il gambo, i semi e le eventuali guarnizioni bianche. Spennellare leggermente i peperoni con olio d’oliva. Posizionare la pelle rivolta verso l’alto su una teglia foderata in alluminio. Arrostire per circa 25 minuti quando è morbida e la pelle è tutta carbonizzata. Togliere dal forno e avvolgere il foglio di alluminio dalla teglia attorno ai peperoni. Ciò manterrà il vapore e contribuirà a pulire i peperoni. Dopo dieci minuti: aprire il foglio e rimuovere tutta la pelle carbonizzata. Puoi lavare i peperoni rossi se la pelle carbonizzata ti disturba ma preferisco non farlo. Tagliarli approssimativamente a fette lunghe. Metti i peperoni arrostiti in una ciotola, aggiungi l’aceto balsamico e l’olio d’oliva: mescolare bene per marinare. Tieni i peperoni arrostiti marinati in un posto caldo fino a quando non sei pronto per servire. Oppure tenerli in frigo per un paio di giorni. Hanno un sapore delizioso. Vicino al tempo di servizio, taglia la baguette ad angolo in fette, non troppo sottile o spessa. Spazzolarli con olio d’oliva o liquido dai peperoni (che ora è aromatizzato con peperoni rossi arrostiti, balsamico e olio d’oliva). Brindarli o cuocerli in un forno caldo per 2 minuti. Aiutarli con i peperoni rossi arrostiti marinati. Sbriciolare il formaggio di capra sopra. Guarnire con un coriandolo o qualsiasi erba fresca. Divertiti!