Scrumptious Brown Sugar Cupcakes
11 Gennaio 2023Preheat the oven to 325 °F / 170 °C / Gas Mark 3. Line a muffin pan with cupcake liners Dry ingredients – Combine flour, baking powder, and salt. In the bowl of a stand mixer with the paddle attachment, cream the butter and sugar until light and fluffy.Tip – make sure the butter is room temperature, if the butter is too soft it won’t cream well and the cupcakes can become greasy. Add eggs one at a time scraping the sides of the bowl often. Followed by the vanilla extract.Tip – make sure the eggs are at room temperature to prevent curdling. If it does curdle just add one tablespoon of flour and combine well. Next, add whipping cream and flour mix in three batches.Tip – combine the flour well but do not overmix as we do not want to activate any gluten. Use an ice cream scoop to distribute the batter evenly into the cupcakes liners Tip – Depending on the size of the eggs and how the batter is mixed you may get between 12 to 14 cupcakes. Bake in a preheated oven for about 18 to 22 minutes or until the skewer inserted comes out clean. Cool in the pan for 5 minutes then transfer to a cooling rack to cool completely.Tip – If you let the cupcakes sit in the pan for long the moisture will cause them to sink so remove them from the pan as soon as possible Place the brown sugar in a food processor and pulse a few times until you have almost a powder consistency. In the bowl of a stand mixer with the paddle attachment, cream the butter, cream, and sugar until light and fluffy.Tip – since the brown sugar is not powdered sugar it does take a while to cream – about 2 to 3 minutes. Don’t rush or you will have a grainy buttercream. When all the brown sugar has dissolved add the powdered sugar. Followed by the vanilla extract. Put the frosting in a piping bag with a star or round tip or similar. Pipe a generous swirl. Alternatively, use a spatula to create a dome on the cupcake. I like to sprinkle them with some brown sugar to show that these are made with brown sugar. Enjoy!
Traduzione in Italiano:
Preriscalda il forno a 325 ° F / 170 ° C / Mark a gas 3. Assegnare una padella di muffin con rivestimenti a cupcake ingredienti secchi: unire farina, lievito e sale. Nella ciotola di un mixer da supporto con l’attacco a paletta, crema il burro e lo zucchero fino a quando non si leggono e soffice. . Aggiungi le uova una alla volta raschiando spesso i lati della ciotola. Seguito dall’estratto di vaniglia.tip: assicurarsi che le uova siano a temperatura ambiente per evitare la cagliata. Se cagliata aggiungi solo un cucchiaio di farina e combina bene. Successivamente, aggiungi la panna e la farina in tre lotti. Usa una pallina di gelato per distribuire uniformemente la pastella nella punta dei fodere per cupcakes, a seconda delle dimensioni delle uova e di come viene mescolata la pastella tra 12 e 14 cupcakes. Cuocere in un forno preriscaldato per circa 18-22 minuti o fino a quando l’inserimento inserito non viene pulito. Raffreddare nella padella per 5 minuti, quindi trasferire in una griglia di raffreddamento per raffreddare completamente. Sugar in un robot da cucina e pulsa alcune volte fino a quando non hai quasi una consistenza in polvere. Nella ciotola di un miscelatore da supporto con l’attaccamento a paletta, la crema il burro, la panna e lo zucchero fino a quando non sono leggeri e soffici. Non fretta o avrai una crema di burro granulosa. Quando tutto lo zucchero di canna si è sciolto, aggiungere lo zucchero a velo. Seguito dall’estratto di vaniglia. Metti la glassa in un sacchetto per tubazioni con una punta a stella o rotonda o simile. Pipe un generoso turbinio. In alternativa, usa una spatola per creare una cupola sul cupcake. Mi piace cospargerli con un po ‘di zucchero di canna per dimostrare che questi sono fatti con zucchero di canna. Divertiti!