Slow Cooker Beef Goulash Recipe

Slow Cooker Beef Goulash Recipe

11 Gennaio 2023 Off Di Fausto Pitzalis

Cut beef into large bit size pieces. Season with salt and pepper Then add flour and toss well to coat all the pieces well. If using whole spices crush them with a mortar and pestle – set aside. Heat 2 tbsp oil in a skillet. Sear the floured beef pieces on all sides. Remove from the pan – keep warm.Tip – Lay the beef pieces in a single layer, turning only when needed letting them get a bit of color. Do it in batches so you sear not stew the meat In the same pan add the remaining oil and saute onions and garlic. Cook for 2 minutes – remove and set aside Deglaze the pan with the water removing any caramelized onions and beef residue Add, sugar, tomato paste, Worcestershire sauce, and balsamic vinegar – cook another minute. Remove from heat. Into the slow cooker – Add meat, followed by onion and garlic mixture. Ground spices and all the deglazed pan mixture Pour over the stock and bay leaves. Season with salt and pepper Use a spatula to ensure the meat is well tucked into the liquid Set the slow cooker on low for 8 hours OR on high for 4 hours. Tip – if possible cook on low for 8 hours, I think the results are amazing. Goulash is traditionally served with noodles but I love to have it with mashed potatoes or even steamed rice..

Traduzione in Italiano:

Taglia il manzo in pezzi di grandi dimensioni. Condisci con sale e pepe, quindi aggiungi la farina e lancia bene per ricoprire bene tutti i pezzi. Se si utilizzano le spezie intere, schiacciarli con un mortaio e un pestello, mettiti da parte. Scaldare l’olio di 2 cucchiai in una padella. Scottare i pezzi di manzo infarinati su tutti i lati. Rimuovere dalla padella – Tieni caldo.tip – Appoggia i pezzi di manzo in un unico strato, girando solo quando necessario, lasciandoli ottenere un po ‘di colore. Fallo in lotti in modo da non bruciare la carne nella stessa padella aggiungi l’olio rimanente e rosola cipolle e aglio. Cuocere per 2 minuti – Rimuovere e mettere da parte Deglaze la padella con l’acqua che rimuove eventuali cipolle caramellate e residui di manzo Aggiungi, zucchero, pasta di pomodoro, salsa Worcestershire e aceto balsamico – cuocere un altro minuto. Togliere dal fuoco. Nella pentola lenta: aggiungere carne, seguito da una miscela di cipolla e aglio. Le spezie di terra e tutta la miscela di padella deglassata si riversano sopra il brodo e le foglie di baia. Condicare con sale e pepe usa una spatola per assicurarsi che la carne sia ben nascosta nel liquido impostare la pentola a cottura a bassa per 8 ore o in alto per 4 ore. Suggerimento: se possibile cuocere a basso costo per 8 ore, penso che i risultati siano sorprendenti. Il goulash è tradizionalmente servito con noodles ma adoro averlo con purè di patate o persino riso al vapore.