Slow Cooker Black Bean Soup

Slow Cooker Black Bean Soup

11 Gennaio 2023 Off Di Fausto Pitzalis

Add all ingredients in the slow cooker Cook on low for 8 to 10 hours. Or until the black beans are soft. Use a potato masher to mash a few times – this creates a thicker soup. Taste and adjust seasoning and consistency. Garnish with tomato slices and fresh herbs such as cilantro or parsley Soak black beans in warm water for at least 4 hours or until double in volume. Drain and set aside. In a soup pot over medium heat – saute onions, ginger, and garlic for a minute or two until translucent. Add the celery and bell peppers – saute another two minutes. Then add the tomatoes, spices, and dry herbs. Finally, add the soaked black beans and water. Season with salt and pepper. Let come to a boil then cook for 10 minutes on medium-low (this will soften the veggies and marry the flavors) Use a potato masher and mash a few times – this creates a thicker soup. Taste and adjust seasoning. Garnish with tomato slices and fresh herbs such as cilantro or parsley

Traduzione in Italiano:

Aggiungere tutti gli ingredienti nella cucina a cottura lenta a basso per 8-10 ore. O fino a quando i fagioli neri sono morbidi. Usa un schiacciatore di patate per schiacciare alcune volte: questo crea una zuppa più spessa. Assaggia e regola il condimento e la coerenza. Guarnire con fette di pomodoro ed erbe fresche come coriandolo o prezzemolo immergiti in acqua calda per almeno 4 ore o fino al doppio in volume. Scolare e mettere da parte. In una pentola a fuoco medio: riordinare cipolle, zenzero e aglio per un minuto o due fino a traslochi. Aggiungi il sedano e i peperoni: rosolare altri due minuti. Quindi aggiungi i pomodori, le spezie ed erbe asciutte. Infine, aggiungi i fagioli neri imbevuti e l’acqua. Condire con sale e pepe. Scegli a ebollizione, quindi cuoci per 10 minuti su medio -basso (questo ammorbiderà le verdure e sposerà i sapori) usa un masher di patate e schiaccia un paio di volte – questo crea una zuppa più spessa. Assaggia e regola il condimento. Guarnire con fette di pomodoro ed erbe fresche come coriandolo o prezzemolo