Slow Cooker Potato Soup

Slow Cooker Potato Soup

11 Gennaio 2023 Off Di Fausto Pitzalis

Add potatoes, garlic, celery, parsley, thyme, and stock into the slow cooker Close the lid on low heat for 5 to 6 hours or on high for 4 hours In a saucepan melt butter and oil. Add flour and cook until thick Then add the milk and cook until thick. Cook a minute more – set aside. Once the potatoes are cooked tender, remove the celery leaves, thyme, and parsley sprigs. Mash the potatoes with a potato masher. Add the bechamel sauce – combine well. Season with salt and pepper. Add the Parmesan and cheddar cheese – stir well. Check and adjust seasoning. Lastly, add some sauteed onions (optional) Serve garnished with some Parmesan cheese Enjoy!

Traduzione in Italiano:

Aggiungere patate, aglio, sedano, prezzemolo, timo e brodo nella pentola lenta chiudere il coperchio a fuoco basso per 5-6 ore o in alto per 4 ore in una casseruola che scioglie il burro e l’olio. Aggiungere la farina e cuocere fino a quando aggiungi il latte e cuocere fino a quando lo spesso. Cuocere un minuto in piĆ¹ – mettiti da parte. Una volta che le patate sono cotte tenere, rimuovi le foglie di sedano, il timo e il rametti di prezzemolo. Schiaccia le patate con uno schiacciatore di patate. Aggiungi la salsa Beckhamel: unisci bene. Condire con sale e pepe. Aggiungi il parmigiano e il formaggio cheddar: mescolare bene. Controllare e regolare il condimento. Infine, aggiungi alcune cipolle saltate (opzionali) servire con un po ‘di parmigiano!