Soft Hawaiian Rolls Recipes

Soft Hawaiian Rolls Recipes

11 Gennaio 2023 Off Di Fausto Pitzalis

Ensure the pineapple and coconut cream is warm, not cold. In a bowl, combine pineapple juice, coconut cream, yeast, egg, and sugar. Stir and set aside to foam for 3 to 5 mins. Measure the flour and salt in a mixer bowl. Add the yeast mixture. Knead on medium speed for about a minute scraping the sides of the bowl. Once all the flour is incorporated, knead the dough for three minutes until smooth. The dough will be soft and a little sticky by very elastic. Add the soft room temperature butter, a little at a time with the mixer on medium-low. The dough will again become sticky but it will come with kneading for 2 more minutes. Transfer the dough to a lightly floured surface. Form the dough into a smooth ball and place the dough in an oiled bowl seam side down. Coat the surface with oil to prevent drying. Cover with plastic and leave in a warm place for about an hour until double in size. When the dough is double in volume, transfer to a well-dusted work surface. Divide the dough into portions – 16 small, 12 medium or 8 large buns. Hold each piece of dough in your hand and gather all the seems together. Place seam side down on the counter surface. Place your hand on the ball and move your hand back and forth rolling the ball in your palm making sure the seams stay down at all times. This will compress the dough, which bakes beautifully, as well as seals the seams. Place on a baking tray lined with parchment paper or a greased 13 x 9 sheet pan. Cover with a clean kitchen cloth. Let rest in a warm place for about 45 minutes, until almost double in size. When almost doubled in size, preheat the oven to 190 C/ 375 F. Brush the rolls with egg wash. Bake for about 20 to 22 minutes, until lightly golden. When you take them out of the oven. Remove from the baking tray and instantly wrap them in a clean kitchen cloth for 10 minutes. After 10 minutes – open the cloth and let cool completely.

Traduzione in Italiano:

Assicurati che l’ananas e la crema di cocco siano caldi, non freddi. In una ciotola, unisci il succo di ananas, la crema di cocco, il lievito, l’uovo e lo zucchero. Mescolare e mettere da parte in schiuma per 3-5 minuti. Misura la farina e il sale in una ciotola. Aggiungi la miscela di lievito. Impastare a velocità media per circa un minuto raschiando i lati della ciotola. Una volta che tutta la farina è incorporata, impastare l’impasto per tre minuti fino a che liscio. L’impasto sarà morbido e un po ‘appiccicoso da molto elastico. Aggiungi il burro a temperatura ambiente morbido, un po ‘alla volta con il mixer su medio-basso. L’impasto diventerà di nuovo appiccicoso ma verrà con impasto per altri 2 minuti. Trasferire l’impasto su una superficie leggermente infarinata. Formare l’impasto in una palla liscia e posizionare l’impasto in una ciotola oliata il lato verso il basso. Rivestire la superficie con olio per evitare l’asciugatura. Coprire con la plastica e lasciare in un luogo caldo per circa un’ora fino a doppia dimensione. Quando l’impasto è doppio in volume, trasferisci su una superficie di lavoro ben spolverata. Dividi l’impasto in porzioni: 16 piccoli, 12 o 8 panini grandi. Tieni in mano ogni pezzo di pasta e raccogli tutti i sembrano insieme. Posizionare la cucitura verso il basso sul bancone. Metti la mano sulla palla e muovi la mano avanti e indietro, rotolando la palla nel palmo assicurando che le cuciture rimangano sempre giù. Questo comprimerà l’impasto, che cuoci magnificamente, oltre a sigilla le cuciture. Mettere su una teglia foderata con carta pergamena o una padella di fogli di 13 x 9 unta. Coprire con un panno da cucina pulito. Lascia riposare in un posto caldo per circa 45 minuti, fino a quasi doppio. Quando è quasi raddoppiato di dimensioni, preriscaldare il forno a 190 C/ 375 F. Spennellare i panini con il lavaggio delle uova. Cuocere per circa 20-22 minuti, fino a quando leggermente dorato. Quando li togli dal forno. Togliere dal vassoio e avvolgerli istantaneamente in un panno pulito per 10 minuti. Dopo 10 minuti: apri il panno e lascia raffreddare completamente.