Swiss Meringue Buttercream with Meringue Powder

Swiss Meringue Buttercream with Meringue Powder

11 Gennaio 2023 Off Di Fausto Pitzalis

Cut the butter into cubes and set aside. Place water, meringue powder, and salt in a mixer bowl over a double boiler (explained above). Whisk the mixture until it’s sticky and foamy – you want the mixture to resemble egg whites. Add the sugar and continue to whisk over the double boiler until the sugar is dissolved (about 160 F if you have a thermometer). You don’t need a thermometer just make sure the sugar is almost dissolved. Place the bowl on a stand mixer and whip on high speed until you have a thick white meringue with glossy peaks. Gradually add the butter one cube at a time with the mixer running on medium speed. Once all the butter is in add the vanilla. Turn the mixer up to high and whip for two full minutes. The buttercream should be thick, creamy and glossy. Cut the butter into cubes and set aside. Place water, meringue powder, and salt in a mixer bowl over a double boiler (explained above). Whisk the mixture until it’s sticky and foamy – you want the mixture to resemble egg whites. Add the sugar and continue to whisk over the double boiler until the sugar is dissolved (about 160 F if you have a thermometer). You don’t need a thermometer just make sure the sugar is almost dissolved. Place the bowl on a stand mixer and whip on high speed until you have a thick white meringue with glossy peaks. Gradually add the butter one cube at a time with the mixer running on medium speed. Once all the butter is in add the vanilla. Turn the mixer up to high and whip for two full minutes. The buttercream should be thick, creamy and glossy.

Traduzione in Italiano:

Tagliare il burro a cubetti e mettere da parte. Posizionare acqua, meringa in polvere e sale in una ciotola per miscelatore su una doppia caldaia (spiegata sopra). Sbatti il ​​composto fino a quando non è appiccicoso e schiumoso: vuoi che la miscela assomigli agli albumi. Aggiungi lo zucchero e continua a sbattere la doppia caldaia fino a quando lo zucchero non viene sciolto (circa 160 F se si dispone di un termometro). Non hai bisogno di un termometro solo assicurati che lo zucchero sia quasi sciolto. Posizionare la ciotola su un miscelatore da supporto e frustare ad alta velocità fino a quando non hai una spessa meringa bianca con picchi lucidi. Aggiungi gradualmente il cubo di burro alla volta con il mixer che funziona a media velocità. Una volta che tutto il burro è in aggiunta alla vaniglia. Accendi il mixer in alto e frusta per due minuti completi. La crema al burro dovrebbe essere densa, cremosa e lucida. Tagliare il burro a cubetti e mettere da parte. Posizionare acqua, meringa in polvere e sale in una ciotola per miscelatore su una doppia caldaia (spiegata sopra). Sbatti il ​​composto fino a quando non è appiccicoso e schiumoso: vuoi che la miscela assomigli agli albumi. Aggiungi lo zucchero e continua a sbattere la doppia caldaia fino a quando lo zucchero non viene sciolto (circa 160 F se si dispone di un termometro). Non hai bisogno di un termometro solo assicurati che lo zucchero sia quasi sciolto. Posizionare la ciotola su un miscelatore da supporto e frustare ad alta velocità fino a quando non hai una spessa meringa bianca con picchi lucidi. Aggiungi gradualmente il cubo di burro alla volta con il mixer che funziona a media velocità. Una volta che tutto il burro è in aggiunta alla vaniglia. Accendi il mixer in alto e frusta per due minuti completi. La crema al burro dovrebbe essere densa, cremosa e lucida.