The BEST Potato Latkes aka Potato Pancakes Recipe

The BEST Potato Latkes aka Potato Pancakes Recipe

11 Gennaio 2023 Off Di Fausto Pitzalis

Chop onions fine and saute with one tsp oil and a pinch of salt until translucent and reduced. Add garlic – cook for one more minute – set aside Beat the egg well – set aside. Use a large fry pan or two and heat 2 tbsp oil on low heat. Use a colander with a bowl underneath. Grate the potatoes in the colander using the large side of the grater Alternatively, you can use the grating attachment on the food processor. Sprinkle some salt and mix the potatoes – set aside The salt will help release the liquid from the potatoes. Use a large bowl that can accommodate all ingredients Add the onion mixture, eggs, cilantro, and rice flour (cornstarch) Using your hands squeeze as much of the liquid from the grated potatoes And add them to the egg mixture. Season with salt and pepper to taste. Stir well to combine. Turn the heat up to medium high on the frying pan Working quickly; using a ¼ cup measure as a guide. Gently shape the mixture into a ball and into the hot pan. The high heat will cook the potatoes outside to crisp. After one minute flip the latkes before they become too brown. Add a tablespoon or more of cooking oil in needed. After a minute reduce the heat and cook gently flipping again as needed so the latkes are cooked right thru. They will take about three minutes more taking about 5 minutes in total. Remove and blot excess oil on paper hand towel.

Traduzione in Italiano:

Tritare le cipolle fine e rosolare con un olio di cucchiaino e un pizzico di sale fino a quando traslucido e ridotto. Aggiungi l’aglio – Cuocere per un altro minuto – Metti da parte sbattere il pozzo dell’uovo – Metti da parte. Utilizzare una padella o due padella grande e riscaldare olio 2 cucchiai a fuoco basso. Usa uno scolapasta con una ciotola sotto. Grattuare le patate nel coltivatore usando il lato ampio della grattugia in alternativa, è possibile utilizzare l’attacco alla griglia sul robot da cucina. Cospargi un po ‘di sale e mescola le patate: mettere da parte il sale aiuterà a rilasciare il liquido dalle patate. Usa una grande ciotola in grado di ospitare tutti gli ingredienti aggiungi la miscela di cipolla, le uova, il coriandolo e la farina di riso (amido di mais) usando le mani spremere tanto quanto il liquido dalle patate grattugiate e aggiungile alla miscela di uova. Condite con sale e pepe a piacere. Mescola bene per unire. Ruotare il calore a medio in alto sulla padella funzionante funzionante rapidamente; Usando una misura di ¼ di tazza come guida. Modella delicatamente il composto in una palla e nella padella calda. L’alto calore cuocerà le patate all’esterno per croccante. Dopo un minuto capovolge i latkes prima di diventare troppo marroni. Aggiungi un cucchiaio o più di olio da cucina necessario. Dopo un minuto ridurre il fuoco e cuocere di nuovo capovolgendo delicatamente se necessario in modo che i latkes vengano cotti a destra. Ci vorranno circa tre minuti in più per circa 5 minuti in totale. Rimuovere e asciugare l’olio in eccesso sull’asciugamano delle mani di carta.